Pagini

vineri, 2 decembrie 2011

Pastrama cu bulz

 Ingrediente:

-pastrama de miel afumata
-malai
-branza
-20 grame de unt
-vegeta
-sare
-2 oua
-smantana
-usturoi




Pastramioara de miel am facut-o in tigaia grill, fara ulei.


 Pentru bulz:

Am pus apa la fiert. In apa am adaugat sare si vegeta. Cand a inceput sa dea in clocot am adaugat malaiul (exact ca si pentru mamaliga, doar ca aici compozitia trebuie sa iasa mult mai moale) si am amestecat bine. Adaugam untul si lasam mamaliga sa fiarba aproximativ 10 minute.
Intre timp da-mi branza prin razatoare si fierbem 2 oua.
Dupa ce mamaliga e gata, adaugam cele 2 oua maruntite si branza razuita; amestecam bine si introducem bulzul la cuptor pentru aprox 5-10 minute.
Intre timp pregatim sosul: 4 capatane de unturoi pisat+ cateva linguri de smantana.

Se scoate bulzul din cuptor si se serveste cald.Pofta mare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu