-500 g piept pui
-1 ardei gras
-6 catei usturoi
-1 morcov
-100 ml vin alb
-o foaie dafin
-vegeta; sare; piper
-boia dulce
-patrunjel
-1 rosie
-3 cepe
Preparare:
-Incingeti uleiul si prajiti carnea de pui, pe care presarati sare si piper si vegeta; -In grasimea lasata de pui adaugati ceapa si ardeiul tocate marunt si caliti pana se inmoaie, cca 5 minute.
-Adaugati rosiile decojite si taiate cuburi mici, foaia de dafin, boia si vinul. Lasati sa fiarba pana scade sosul cam 15 minute minute la foc mediu.
-Puneti puiul in sos si fierbeti inca 15 minute, pana carnea e facuta. Sosul trebuie sa scada dar nu foarte mult.
-Inainte de a opri mancarea, se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.
-Se serveste cu mamaliguta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu