sâmbătă, 13 octombrie 2012
Iahnie de fasole cu afumatura
Ingrediente:
-500 grame fasole
-2 cepe
-2 ardei
-telina
-1 morcov
-2-3 linguri bulion
-condimente
-patrunjel
-3 foi dafin
-costite afumate
Pentru a fierbe mai repede, fasole se pune la inmuiat in apa, peste noapte.
Fasolea se clateste si se pune la fiert; dupa cateva clocote, se varsa apa si se pune din nou la fiert (aceata operatiune se repeta de 3 ori).
Se adauga costitele si se lasa la fiert aproximativ 1 ora.
Separat se calesc legumele in 2 linguri ulei; se condimenteaza si se toarna peste fasole.
In caz ca apa scade, se mai adauga si se condimenteaza bine.
Se lasa la fiert impreuna pana fasolea este gata.
La sfarsit adaugam 2 linguri de bulion.
Se presara patrunjel din belsug si iahnia este gata.
Pofta mare sa aveti!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu