In paranteza sunt masuratorile la amerecani (ptr. cine are astfel de masuratori: cups)
Ingrediente:
-200 grame faina (3cups)
-300 grame zahar (2+1/2 cups)
-100 ml ulei (1/2 cup)
-200 ml lapte (1+1/2cup)
-3 oua
-o esenta vanilie
-o esenta migdale
-1 plic praf copt
-un praf sare
-3 linguri mac
-1 lingurita unt
Toate ingredientele se amesteca cu ajutorul unui mixer.
Este indicat ca esentele, macul si praful de copt sa se puna la sfarsit.
Dupa ce se amesteca toate ingredientele, se aseaza compozitia intr-o tava de aragaz/ tava de chec/ se pot face chiar si briose.
Tava am uns-o cu ajutorul unui servetel imbibat in ulei.
Se introduce tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute si dupa ce se scoate se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta dulce!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu