Pagini

luni, 26 martie 2012

Conopida cu cascaval si sos de smantana

Ingrediente:                       


-o conopida(aprox 1 kg)
-300 grame cascaval
-300 grame smantana
-2 oua
-o ceapa rosie
-1 gogosar
-1 morcov
-vegeta; sare
-oregano










Conopida se rupe buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare si oregano pentru aproximativ 20 minute.

Intre timp se caleste ceapa cu morcovul si gogosarul in 2 linguri ulei masline.














Dupa ce a fiert bine conopida se scurge si se adauga peste legumele calite.
Se condimenteaza cu sare, vegeta si oregano si se opreste focul.









Se unge cu unt/ulei o tava pentru cuptor in care se va pune o jumatate din compozitia preparata anterior.
Se va turna peste, cacavalul ras si restul compotitiei.

Pe deasupra se va turna un sos format din smantana si cele 2 oua batute in prealabil.








Se va introduce tava la cuptor pentru cateva minute si se va servi calda.

Pofta mare!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu