Pagini

sâmbătă, 25 februarie 2012

Ciorba radauteana



Ingrediente:

1 piept de pui potrivit
500 ml smantana grasa
telina;postarnac
o ceapa
2 morcovi
1 ardei gras
2 cartofi medii
6 catei usturoi
3-4 galbenusuri
2 cuburi knorr;vegeta
otet, sare, piper






Mod de preparare:


Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina, postarnacul, ardeiul gras, cartofii si cuburile knorr.











Separat se face un sos din smantana, 3-4 galbenusuri si usturoiul pisat.











Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri.
De asemenea se paseaza legumele fierte cu blenderul (sau prin sita) si se adauga in sosul pregatit anterior. In supa in care a fiert pieptul de pui si legumele se adauga sosul impreuna cu pieptul.










Se fierb in continuare 5 minute, iar la sfarsit se drege cu sare, piper,vegeta (eventual si 1-2 lingurite otet). La sfarsit adaugi verdeata.

Pofta mare!!!
                                                                                                             
                                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu