Pagini

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Ciuperci brune cu cascaval si sos



Ingrediente:

-500 grame ciuperci brune
-300 grame cascaval afumat
-3 linguri smantana
-marar
-2 catei usturoi
-sare
-un praf faina
-o lgt.ulei masline
-vegeta


                                                           



Ciupercile se spala si se curata de codite.
Se aseaza ciupercile pe cateva servetele pentru a usca bine de apa.
Se rade cascavalul, se introduce in interiorul ciupercilor si se sareaza.



















Se incalzeste bine tigaia-grill; se unge cu un servetel cu o lingurita de ulei de masline si se aseaza ciupercile.
Se tin in tigaie pana cand se inmoaie bine si devin suculente, apoi se scot tot pe un servetel.





Sosul se prepara astfel:

Intr-o tigaie se pun 2 linguri de apa, un praf de vegeta, smantana si praful de faina.










               -compozia se da in cateva clocote pana se ingroasa un pic.
-usturoiul se piseaza bine si se adauga in sos
-la sfarsit adaugat mararul tocat


Se toarna sosul calc peste ciupercute, si gata mancarica...Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu