Pagini

sâmbătă, 19 aprilie 2014

Creveti

Ingrediente:


-500 grame creveti proaspeti;                          
-50 grame unt;
-2 linguri ulei de masline
-o lamaie mare;
-2 linguri soia;
-4 catei usturoi;
-patrunjel;
-sare.





Cel mai mult dureaza curatarea crevetilor: ruperea capului, decorticarea, scoaterea intestinului si clatirea acestora;

Intr-o tigaie se topeste untul si se lasa la incins impreuna cu uleiul de masline. Intre timp usturoiul se curata, se piseaza si se adauga in tigaie.
Se adauga crevetii, se stropesc cu soia, si se lasa la foc mediu aproximativ 3 minute.


 




Se intorc, se stropesc cu zeama de la lamaie si se mai lasa aproximativ 4 minute la foc tare.
Se scot din tigaie si se presara cu patrunjel verde.

Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu