Pagini

joi, 19 iulie 2012

Chiftelute din legume


Ingrediente:                       

- 1 dovlecel f.mare
- 1 morcov
- 1 ardei
- o bucatica telina
- o bucatica piept pui
- oregano
- vegeta
- marar
- sare; piper
- faina
- 2 oua









Dovlecelul se da prin razatoarea mare, apoi se stoarce foarte bine.
Morcovul si telina se dau deasemenea prin razatoare;
Ardeiul se taie bucatele f.mici, cubulete.














Pieptul de pui trebuie tocat foarte marunt;
Se amesteca toate ingredientele  si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta, oregano si marar.







   
    
 Compozitia formata se amesteca cu 2 oua si cu faina, cat sa rezulte o compotitie care poate fi usor modelata.
      Se fac bilute, sau ovale, si se pot intoduce intr-o tava la cuptor( peo foaie de copt) sau pot fi prajite.







                                                                                                     Eu am facut si prajite si la cuptor...sunt foarte gustoase daca sunt servite alaturi de un sos din smantana si usturoi...Va doresc o pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu