Pagini

vineri, 10 februarie 2012

Cheese cake

Ingrediente:

Blat:
-400 grame biscuiti digestivi
-200 grame unt
-2 linguri zahar

Crema:
-300 grame Philadelphia/ Mascarpone
-100 grame smantana
-5 linguri zahar
-1 galbenus+ 2 albusuri

Glazura:
-Nutella/ Finetti

 

Biscuitii se maruntesc foarte bine si se amesteca cu zaharul si untul topit.
Eu am folosit o tava pentru tarte pe care am tapetat-o cu compozita formata(inclusiv pe marginile tavei), apoi am introdus tava in cuptor pentru aproximativ 5 minute la foc mic.



Intre timp am pregatit crema, amestecand toate ingredientele cu ajutorul unui mixer.

Am scos blatul din cuptor, apoi am adaugat crema peste.
Am reintrodus tava in cuptor pentru aproximativ 45 minute la foc mic.







Dupa ce am scos-o am lasat-o sa se raceasca  si pe deasupra am intins un strat subtire de Finetti.



Pofta mare!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu