Blat:
-400 grame biscuiti digestivi
-200 grame unt
-2 linguri zahar
Crema:
-300 grame Philadelphia/ Mascarpone
-100 grame smantana
-5 linguri zahar
-1 galbenus+ 2 albusuri
Glazura:
-Nutella/ Finetti
Biscuitii se maruntesc foarte bine si se amesteca cu zaharul
si untul topit.
Eu am folosit o tava pentru tarte pe care am tapetat-o cu
compozita formata(inclusiv pe marginile tavei), apoi am introdus tava in cuptor pentru aproximativ 5 minute
la foc mic.
Intre timp am pregatit crema, amestecand toate ingredientele cu ajutorul unui mixer.
Am scos blatul din cuptor, apoi am adaugat crema peste.
Am reintrodus tava in cuptor pentru aproximativ 45 minute la
foc mic.
Dupa ce am scos-o am lasat-o sa se raceasca si pe deasupra am intins un strat subtire de Finetti.
Pofta mare!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu