Ingrediente:
-un pui intreg
-ulei masline
-cimbru
-condimente pui
-vegeta
-boia dulce
-usturoi
-o lamaie
-sare
-piper
-unt
-Se spala puiul si se usuca bine cu prosoape de hartie.
-Se unge bine puiul cu unt atat pe exterior cat si sub piele.
- Se formeaza o pasta din toate condimentele, cu care se va unge puiul
- In interiorul puiului am bagat cativa catei de usturoi si o jumatate de lamaie
- Inainte sa-l introduc la cuptor l-am stropit cu putin ulei de masline.
- L-am introdus la cuptorul incins in prealabil pentru aproximativ o ora.
-Din sfert in sfert de ora se scoate puiul si se toarna peste el din sucul propriu care se aduna in tava.
L-am servit, dupa cum se vede in poza, alaturi de orez, legume la cuptor si un sos de usturoi cu marar.
Pofta mare!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu