Pagini

marți, 22 mai 2012

Tocanita cu cartofi si pui

Ingrediente:

-cartofi
-ceapa
-ardei
-rosii
-bulion
-morcovi
-telina
-pui
-marar
-vegeta+ 1 cub maggi pui
-o foaie dafin
-oregano; sare








Predominant..ceapa si cartoful...
Se curata toate legumele si se taie cubulete mici;
Intr-o cratita se pune la calit ceapa in 2 linguri de ulei.
Dupa ceapa, se adauga si restul legumelor si se mai lasa la calit cateva minute.











Se adauga apa peste legume; se condimenteaza cu vegeta, sare, oregano, foaia de dafin si cubuletul de maggi.

Rosiile se decojesc si se adauga cubulete in tocanita.









Spre sfarsit se adauga si 2 linguri de bulion/suc rosii.


Carnea se prajeste separat si se adauga spre sfarsit in tocanita, pentru a fierbe un pic si in mancare si pentru a da savoarea de pui.








Se opreste cand legumele au fiert bine; se adauga verdeata...
Pofta mare va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu